Vikan Støvkost UST 330 mm Bla 10 stk Blød Børstelængde 57 mm (45813)

1.325 kr.

Få en strålende renovering med Vikan Støvkost UST. Blød, effektiv og holdbar – det perfekte værktøj til enhver rengøringsopgave. Besøg os nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400195234982 Kategori:

Lad mig præsentere dig for Vikan Støvkost UST 330 mm, en uundværlig allieret i kampen mod støv og snavs. Med en imponerende blød børstelængde på 57 mm og en bredde på 330 mm er denne støvkost designet til at levere en effektiv rengøring, der går dybt ned i hver eneste revne og krog.

Takket være den innovative UST-teknologi kan du være sikker på, at børstehårene er fastgjort på en sikker måde, hvilket giver dig en pålidelig ydeevne, hver gang du tager fat på rengøringen. Uanset om du arbejder med transportbånd, overflader i fødevareforarbejdningsområder eller andre højrisikoområder, vil denne støvkost være din trofaste følgesvend.

Med en pakning bestående af 10 stk har du altid en ekstra støvkost på hånden, klar til at tage fat på selv de mest udfordrende rengøringsopgaver. Den holdbare konstruktion sikrer, at denne støvkost er designet til langvarig brug, hvilket gør den til en solid investering for både erhvervskunder og private.

Tøv ikke med at bringe Vikan Støvkost UST 330 mm ind i dit rengøringssortiment. Lad denne støvkost vise sit værd med effektiv rengøring, pålidelig ydeevne og holdbarhed i særklasse. Tag kontrol over støvet og snavset i dit hjem, på din arbejdsplads eller hvor end du måtte have brug for en pålidelig rengøringsløsning. Vær klar til at opleve en renhedsfølelse, som kun Vikan Støvkost UST 330 mm kan levere. Make clean a reality with Vikan.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vikan Støvkost UST 330 mm Bla 10 stk Blød Børstelængde 57 mm (45813)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.