Vikan Støvkost UST 330 mm Lilla 10 stk Blød Børstelængde 57 mm (45818)

1.325 kr.

Oplev en effektiv og holdbar støvkost fra Vikan – ideel til rengøring i professionelle miljøer. 10 stk i pakken. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400195234981 Kategori:

Den lilla Vikan Støvkost UST er ikke bare en almindelig støvkost – den er en kvalitetsstøvkost, der er designet til at løse selv de mest krævende opgaver. Med en bredde på 330 mm og en blød børstelængde på 57 mm er denne støvkost ideel til effektiv fjernelse af fine tørre partikler fra transportbånd, overflader til fødevareforarbejdning, borde, og udstyr i højrisikoområder.

Det bedste ved Vikan Støvkost UST er den unikke fastgørelse af børstehårene, der sikrer en solid og pålidelig ydeevne hver gang. Du behøver ikke bekymre dig om børstehårene løsner sig eller falder af under brug – denne støvkost er bygget til at holde længe og stå imod selv de hårdeste udfordringer.

Den lilla farve tilfører et strejf af stil og personlighed til din rengøringsrutine, og med en pakke med 10 stk kan du være sikker på altid at have en støvkost ved hånden, når du har brug for den. Uanset om du arbejder i fødevareindustrien, cateringbranchen eller bare derhjemme, vil Vikan Støvkost UST sikre, at dine overflader er rene og fri for støv og snavs.

Tag kontrol over din rengøring med denne pålidelige og effektive støvkost fra Vikan. Gør rengøring til en leg og lad Vikan Støvkost UST hjælpe dig med at opretholde en ren og sund arbejdsplads eller hjem. Invester i kvalitet, invester i Vikan Støvkost UST – oplevelsen af renhed og effektivitet venter på dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vikan Støvkost UST 330 mm Lilla 10 stk Blød Børstelængde 57 mm (45818)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.